Het is eindelijk zomer en dat betekent: rijden!

Tijdens het lessen heb ik het hele jaar doorgereden en heb ik in eerste instantie geïnvesteerd in goede laarzen, handschoenen, jas en broek. Maar met dit warme weer ben ik op zoek gegaan naar leuke items die lekker zitten en summer ready zijn! 

Ik reed tot voor kort in mijn Alpine Starts Dry Star Origin laarzen, die voor de winter erg fijn zijn. Ze zijn nauw-aansluitend, warm en hoog, waardoor ook mijn scheen tegen de gure wind beschermd is. Maar voor de zomer, zou ik ook graag willen afwisselen met een leuke schoen. Ik ging daarom op zoek naar een schoen die wat meer zit als een sneaker. 

Ik vond het belangrijk dat er wel een schakelpad aanwezig was en dat de schoen een iets verhoogde zool heeft, omdat ik klein van stuk ben. Ik ben uitgekomen op de Alpinestars Stella Sektor WP (waterproof versie). Het is een nauw aansluitende sneaker die ook nog eens heerlijk loopt. 

Ook voor handschoenen ben ik wederom op zoek gegaan. Na lang zoeken, passen en meten, kwam ik toch weer bij Bering uit, waar ik ook mijn all-weathers vandaan heb. Deze zijn waterproof en gevoerd, dus voor de zomer vond ik het wel fijn om ook een doorwaai handschoen uit te zoeken. Ik heb gekozen voor de Bering handschoen York.

Wat is jouw ervaring met goede vegan (hand)schoenen? Let me know! 

 

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *